Rijksstraatweg - Botter acker

Heemskerk - Heemskerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 140m2
Kaveloppervlak
109 - 350m2

Over dit project

Als slotstuk van de woonwijk de Waterakkers worden 8 nieuwbouwwoningen op de huidige groenstrook tussen de Botter Acker en de Rijksstraatweg gerealiseerd.

De locatie bestaat uit twee delen. De woningen aan de Rijksstraatweg worden geschakeld tot een twee-onder-één-kap woning in de stijl van het naast gelegen herenhuis en andere statige huizen aan deze doorgaande weg.

Het rijtje van woningen haaks hierop refereert aan de stijl van Albert en Van Huut zonder letterlijk te citeren: deze woningen vormen een overgangszone en liggen aan de groenstrook. Een architectuur in stijl verwant met de jaren '20 en '30 architectuur. De bergingen worden tegen de woningen aangebouwd om de bouwmassa meer te geleden en privacy te verzorgen. Parkeren geschiedt door in Waterakkers extra parkeerplaatsen te realiseren. Tevens komen er door de herinrichting van de Rijksstraatweg extra parkeerplaatsen bij.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijksstraatweg - Botter acker
Koopwoningen
8
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heemskerk.

Aanmelden