Rijksstraatweg - Botter acker

Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kaveloppervlak

Als slotstuk van de woonwijk de Waterakkers worden 8 nieuwbouwwoningen op de huidige groenstrook tussen de Botter Acker en de Rijksstraatweg gerealiseerd.

De locatie bestaat uit twee delen. De woningen aan de Rijksstraatweg worden geschakeld tot een twee-onder-één-kap woning in de stijl van het naast gelegen herenhuis en andere statige huizen aan deze doorgaande weg.

Het rijtje van woningen haaks hierop refereert aan de stijl van Albert en Van Huut zonder letterlijk te citeren: deze woningen vormen een overgangszone en liggen aan de groenstrook. Een architectuur in stijl verwant met de jaren '20 en '30 architectuur. De bergingen worden tegen de woningen aangebouwd om de bouwmassa meer te geleden en privacy te verzorgen. Parkeren geschiedt door in Waterakkers extra parkeerplaatsen te realiseren. Tevens komen er door de herinrichting van de Rijksstraatweg extra parkeerplaatsen bij.

Rijksstraatweg - Botter acker
2-onder-1-kap, Eengezinswoning