Heemsuite te Heemskerk

€ 159.500,- tot € 752.500,-
Huurprijzen n.n.b.

Aantal kamers

Luxe wonen aan het centrum van Heemskerk

Nieuwbouwproject 'Heemsuite' ligt aan de rand van het bruisende dorpscentrum van Heemskerk. In het gezellige centrum vind je veel winkels, supermarkten, terrasjes en cafés. Op vrijdagen struin je voor een bloemetje of vers broodje over de markt. Uitwaaien op het strand? Door de duinen is het Heemskerkse strand zo op de fiets te bereiken.

Er komen op de locatie van het oude gemeentehuis 114 appartementen, 54 koop en 60 huur, met de mogelijkheid om ondergronds te parkeren. Een ideale locatie voor de reuring van het centrum en de kalmte van de schitterende duinen en het strand.

Heemsuite te Heemskerk
Huurwoningen