De Hofmeester - Assumerhof

Actueel aanbod

€ 467.500,- tot € 1.490.000,-

In het hart van het Assumerhof in Heemskerk komt De Hofmeester. Een prachtig exclusief gebouw dat ruimte bied aan 8 luxe appartementen en 2 exclusieve penthouses. Gelegen op één van de mooiste plekjes van Heemskerk met uitzicht over Slot Assumburg. Heeft u interesse? Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Hofmeester? Schrijf u dan vrijblijvend in als belangstellende. De makelaar neemt dan spoedig telefonisch contact met u op.

•8 appartementen van 139 tot 162 m2
•2 penthouses met volledige indelingsvrijheid van circa 380 m2
•2 parkeerplaatsen in de beveiligde garage per appartement
•3 parkeerplaatsen in de beveiligde garage per penthouse