De Velst

Heemskerk - Heemskerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Woonpark de Velst is een typische 'inbreidingslocatie'.
Buiten de bebouwde kom heeft Heemskerk nagenoeg geen uitbreidingsmogelijkheden, terwijl in woonwijk De Die een aantal schoollocaties vrijvallen. Inbreiden biedt kansen voor de typologische verrijking van het bestaande woningaanbod van Heemskerk en voor een verbetering van de openbare ruimte rondom de bestaande woningbouw.

De Velst ligt in de wijk De Die en wordt grofweg omsloten door de Maerelaan, de Baandert en de bebouwing aan de Hertogenven en de Woekeven.

Het project betreft de ontwikkeling van een kinder- en jeugdcentrum, een multifunctionele sportaccommodatie, kavels ten behoeve van nieuwbouwwoningen en aanleg van de bijbehorende inrichting van de openbare ruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Velst
Koopwoningen
24
Type woningen
Eengezinswoning, Overig

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heemskerk.

Aanmelden