De Velst

Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Woonpark de Velst is een typische 'inbreidingslocatie'.
Buiten de bebouwde kom heeft Heemskerk nagenoeg geen uitbreidingsmogelijkheden, terwijl in woonwijk De Die een aantal schoollocaties vrijvallen. Inbreiden biedt kansen voor de typologische verrijking van het bestaande woningaanbod van Heemskerk en voor een verbetering van de openbare ruimte rondom de bestaande woningbouw.

De Velst ligt in de wijk De Die en wordt grofweg omsloten door de Maerelaan, de Baandert en de bebouwing aan de Hertogenven en de Woekeven.

Het project betreft de ontwikkeling van een kinder- en jeugdcentrum, een multifunctionele sportaccommodatie, kavels ten behoeve van nieuwbouwwoningen en aanleg van de bijbehorende inrichting van de openbare ruimte.

De Velst
Eengezinswoning, Overig