Hoeve Heemskerk

Heemskerk - Heemskerk
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen, werken en ontspannen
Niet ver van het station komt een plek vol leven, met voorzieningen voor iedereen. Onze Hoeve Heemskerk brengt mensen samen, met een mix van wonen, werken en ontspannen.

Stap binnen in de wereld van Heemskerk's nieuwste woonhoeves: een verzameling van hoeves met elk vier tot vijf unieke, kleinschalige woongebouwen, elk met hun eigen karakter, maar allemaal thuis in hetzelfde uitgestrekte, natuurlijke landschap.

Elke hoeve krijgt haar eigen gezamenlijke tuin, vol van karakter en identiteit. Hier vind je een rijke, groene omgeving die uitnodigt tot ontmoetingen tussen bewoners en bezoekers - een echte gemeenschapssfeer.
Onze Hoeve Heemskerk
Onze Hoeve bestaat uit vier hoeves en het stationsgebied. De hoeves zijn opgebouwd uit woongebouwen van drie tot vier lagen hoog. Elke hoeve heeft een unieke mix van woningtypes met een eigen architectonische uitstraling, waardoor een set van gevarieerde gebouwen wordt gerealiseerd. In Onze Hoeve wordt ingezet op een passend voorzieningencluster in de plinten rondom het stationsplein. Het plan voorziet in 250 tot 300 woningen voor diverse doelgroepen en circa 1.700m2 aan commerciƫle en maatschappelijke voorzieningen.

Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.hoeveheemskerk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoeve Heemskerk
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heemskerk.

Aanmelden