De Slotvrouwe

Heemskerk
Actueel aanbod

€ 299.500,- tot € 349.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 82m2
Inhoud
182 - 213m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Wonen in een groen park én met uitzicht op een middeleeuws kasteel. Waar komt u dat nog tegen? In Heemskerk! Hier, aan de rand van de gemeente en pal tegenover Slot Assumburg, komen straks de drie slanke woontorens van de Slotvrouwe. Een nieuw stukje Heemskerk. Met karakteristieke gebouwen die een verbinding creëren tussen het Slot en de buurt. In één van de gebouwen, de Heerlijkheid, worden 21 koopappartementen gerealiseerd.

De Slotvrouwe is een ontwikkeling van ERA Contour en Woonopmaat en wordt gerealiseerd aan de Tolweg in Heemskerk. De drie gebouwen bieden samen plaats aan 21 koop- en 201 huurappartementen in verschillende groottes. De torens zijn allemaal even groot. Smalle en hoge gevelopeningen benadrukken de hoogte van de gebouwen. Tegelijkertijd zorgen de rijke en speels gemetselde gevels voor een warm uiterlijk. De torens staan midden in het groen van hun eigen park. Hier is voldoende ruimte om te ontspannen, spelen en te genieten van de rust.

Kijk voor meer informatie op www.deslotvrouweheemskerk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Slotvrouwe
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 299.500,- tot € 349.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heemskerk.

Aanmelden