De Slotvrouwe

Actueel aanbod

€ 299.500,- tot € 349.500,-

Aantal slaapkamer(s)

Wonen in een groen park én met uitzicht op een middeleeuws kasteel. Waar komt u dat nog tegen? In Heemskerk! Hier, aan de rand van de gemeente en pal tegenover Slot Assumburg, komen straks de drie slanke woontorens van de Slotvrouwe. Een nieuw stukje Heemskerk. Met karakteristieke gebouwen die een verbinding creëren tussen het Slot en de buurt. In één van de gebouwen, de Heerlijkheid, worden 21 koopappartementen gerealiseerd.

De Slotvrouwe is een ontwikkeling van ERA Contour en Woonopmaat en wordt gerealiseerd aan de Tolweg in Heemskerk. De drie gebouwen bieden samen plaats aan 21 koop- en 201 huurappartementen in verschillende groottes. De torens zijn allemaal even groot. Smalle en hoge gevelopeningen benadrukken de hoogte van de gebouwen. Tegelijkertijd zorgen de rijke en speels gemetselde gevels voor een warm uiterlijk. De torens staan midden in het groen van hun eigen park. Hier is voldoende ruimte om te ontspannen, spelen en te genieten van de rust.

Kijk voor meer informatie op www.deslotvrouweheemskerk.nl

De Slotvrouwe
Start verkoop
Verkoop gestart