Huren in Heemsuite

Heemskerk - Heemskerk
Actueel aanbod

vanaf € 745,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 119m2

Over dit project

Kent u de Heemsuite al? Dit wordt binnenkort een prachtig thuis voor de bewoners van deze nieuwe appartementen in Heemskerk. Het woonoppervlakte van de appartementen variëren van 50 m² tot en met 97 m² inclusief parkeerplaats

Wie in de Heemsuite woont, heeft het getroffen. Elk appartement beschikt over een royaal balkon of terras, waardoor u elk moment van de dag van de zon kunt genieten!
De Heemsuites beschikken over een ideale locatie. Het centrum van Heemskerk is op loopafstand, waardoor u alle dagelijkse voorzieningen als een Albert Heijn, Hema en Kruidvat zo kunt bereiken! Ook is er genoeg omliggend groen. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs het water en zelfs binnen 20 minuten fietsen bent u al op het prachtige strand van Castricum aan Zee!

Heemskerk is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. De bussen 71, 72 en 73 stoppen voor de deur met een directe verbinding naar de stations van Beverwijk of Uitgeest. Dit betekent dat u binnen 40 minuten ook in hartje Amsterdam staat.

Verwachte oplevering: Q3 2019

Voor meer informatie en de inschrijving voor de nieuwsbrief voor Heemsuite:
www.hureninHeemsuite.nl

Like ook de Facebook-pagina en volg alle updates!
www.facebook.com/hureninHeemsuite

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Heemsuite
Huurwoningen
60
Huurprijs van
€ 745,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heemskerk.

Aanmelden