Huren in Heemsuite

Actueel aanbod

vanaf € 745,-

Kent u de Heemsuite al? Dit wordt binnenkort een prachtig thuis voor de bewoners van deze nieuwe appartementen in Heemskerk. Het woonoppervlakte van de appartementen variëren van 50 m² tot en met 97 m² inclusief parkeerplaats

Wie in de Heemsuite woont, heeft het getroffen. Elk appartement beschikt over een royaal balkon of terras, waardoor u elk moment van de dag van de zon kunt genieten!
De Heemsuites beschikken over een ideale locatie. Het centrum van Heemskerk is op loopafstand, waardoor u alle dagelijkse voorzieningen als een Albert Heijn, Hema en Kruidvat zo kunt bereiken! Ook is er genoeg omliggend groen. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs het water en zelfs binnen 20 minuten fietsen bent u al op het prachtige strand van Castricum aan Zee!

Heemskerk is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. De bussen 71, 72 en 73 stoppen voor de deur met een directe verbinding naar de stations van Beverwijk of Uitgeest. Dit betekent dat u binnen 40 minuten ook in hartje Amsterdam staat.

Verwachte oplevering: Q3 2019

Voor meer informatie en de inschrijving voor de nieuwsbrief voor Heemsuite:
www.hureninHeemsuite.nl

Like ook de Facebook-pagina en volg alle updates!
www.facebook.com/hureninHeemsuite

Huren in Heemsuite