Lokaal nieuws donderdag 01 november 2018

Win een waardebon t.w.v. €150,-!

GEEF JE WOONKAMER EEN MAKE-OVER!

Bij Decorette Heemskerk vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Zij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Het complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

Wij geven in samenwerking met Decorette Heemskerk een kortingsbon ter waarde van € 150,- weg. Doe nu mee aan onze winactie en wie weet heb jij straks een mooi budget om je woonkamer te voorzien van een nieuwe look. Wil je kans maken? Stuur dan een mail naar info@24webvertising.nl